Verzenden & Retourneren

VERZENDEN & RETOURNEREN

VERZENDKOSTEN

Alle getoonde verkoopprijzen in de webshop zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

Voor de verzending en afhandeling van pakketpost binnen Nederland wordt een tarief van €6,95 gerekend. Mocht een bestelling via een brievenbuspakket kunnen worden geleverd, dan stort Tussen de Kaften de teveel betaalde verzendkosten terug. 

Voor verzending naar het buitenland hanteren we de volgende tarieven:

België: €11,20
Duitsland: €11,50
Frankrijk: €17,55

Voor verzendingen maken wij gebruik van PostNL. U ontvangt een Track & Trace nummer via de mail, waarmee u het pakket kunt volgen.


Afhalen
Wanneer u er voor heeft gekozen om uw bestelling af te halen, worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht. Zonder tegenbericht ligt de bestelling de eerstvolgende openingsdag voor u klaar in onze winkel op de Westzijde 132, Zaandam. Check om teleurstelling te voorkomen altijd onze openingstijden!

Levertijden
Alle artikelen uit de webshop zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het voorkomen, dat een artikel is uitverkocht, dan zal Tussen de Kaften contact met u opnemen om tot een oplossing te komen.
Betaalde bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn besteld worden binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden (uitgezonderd zijn zaterdagen, zon-en feestdagen)

Retourneren
Als een artikel niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u het product terugsturen. Er geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Wilt u een product retourneren, meldt dit aan ons binnen 14 dagen na ontvangst:

– Stuur een mail naar tussendekaften@gmail.com
– Verpak de ongebruikte en onaangebroken artikelen zo netjes mogelijk en in de oorspronkelijke verpakking.
– Zorg dat de retourzending voldoende gefrankeerd is (retourneren is op eigen kosten).

U kunt de retourzending sturen naar:

Tussen de Kaften
Westzijde 132
1506 EJ Zaandam

Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het retourbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op uw rekening.
Retourzendingen die niet zijn gefrankeerd, artikelen die zijn aangebroken, onzorgvuldig zijn verpakt en/of zijn beschadigd worden niet gecrediteerd.