Op onze nieuws pagina vind je de beste boeken tips, cadeau ideeën en nieuws over onze winkel. Hou deze pagina dus goed in de gaten!

Arséne Lupin Zomerleesactie!

Heb jij de boeken van de gentleman inbreker Arséne Lupin al gelezen? Deze zomer koop je de eerste 5 boeken voor slecht €15,- per stuk! Deze actie geld tot 31 augustus 2022 dus wees er snel bij. De Arséne Lupin reeks van de Franse schrijver Maurice LeBlanc zijn in Nederland erg populair geworden nadat Netflix de boeken als serie verfilmde met de titel Lupin. Afgelopen maand kwam ook de vertaling van het zesde boek uit 'De kristallen stop', je vind deze nieuwe titel samen met de andere delen in onze winkel en webshop!

Lees meer »

Pride Month Boekentips!

Juni is Pride Month, daarom delen wij graag onze LGBTQ+ boekentips! Of het nu gaat om non-fictie boeken over gender en seksualiteit of fictie boeken met personage uit de LGBTQ+ gemeenschap, bij Tussen de kaften kan je terecht voor je Pride Month leesvoer! 

Lees meer »

De beste Young Adult boeken

Bij Tussen de Kaften houden we erg van Young Adult boeken. Young Adults zijn titels geschreven voor een jongere publiek, meestal 15 jaar en ouder. Tegenwoordig zijn de boeken ook gewoon heel populair bij volwassenen en dat vinden wij alleen maar leuk! Daarom zetten we in de winkel de boeken graag ook gewoon tussen de 'volwassen' boeken. In onze winkel vind je nieuwe YA-boeken van ondere andere uitgeverij Blossom Books en uitgeverij Clavis, maar kijk ook zeker in onze kast met Tweedehandboeken! Onze beste Young Adult boeken vindt je hieronder. 

Lees meer »

De mooie en leerzame boeken van Uitgeverij Lannoo

We zijn erg trots op onze collectie informatieve boeken van uitgeverij Lannoo. Als je onze winkel in Zaandam bezoek zullen deze boeken je meteen opvallen! Ze zijn het perfecte cadeau voor zowel kinderen als volwassenen. De titels geven informatie over verschillende onderwerpen rond om natuur, cultuur en de wereld. Zo hebben we onder andere boeken over dinosaurussen, de ruimte, geografie, geschiedenis, dieren, de zee, vogels, planten en eten. Allemaal even mooi geïllustreerd en vol weetjes en verhalen. Bekijk en shop ons aanbod hieronder of in de categorie kinderboeken in onze webshop.

Lees meer »